11 Nisan 2011 Pazartesi

Para Kazanmak

Böylece ilk şey ilk - Senin hakkında bir e-kitap yazmaya nasıl karar veriyorsunuz nasıl?

Konularda şu anda popüler çevrimiçi düşünün. Para kazanmak her zaman her şeyi o kadar (örneğin bu blogu bak!) büyük bir konu olacak diğer e-kitap yükleri iyi yapabildiğimiz gibi aynı yerden kapsamaz bu alana musluklar. Denemek ve iyi sonuçları almak için belirli bir niş odaklanmak; şahsen ilginç bulmak ne düşünerek başlayabileceğini ve hobileri herhangi keşfetmek için verimli bir zemin sağlamak verip vermediğini görmek.

Bir kere yapıyorsun herhangi bir e-kitap zaten bu konuda online olup olmadığını bazı fikirlerini görmek var. Etrafımızdaki herhangi görmek için biraz daha kazmak gerekir olacaksa yana değilse eğer konuyu yeterince satış bir çok çekmek için popüler olacak. Anahtar kelime araştırma ve sadece Google ile ilgili arama terimleri ararken bir nokta bunun cevabını ortaya yardımcı olabilir.

Tamam - o yüzden size popüler olacağını düşünüyorum bir e-kitap için bir fikrim var şimdi varsayalım. Gelecek size içeriğini planı var ve büyük bir başlık düşünüyorum. Başlıklar çok onlar potansiyel alıcı e-kitap kendisinden beklemek ne bir fikir verecektir beri önemlidir. Ve söz dolu - Bu özel ve ilgi çekici olması gerekir. Biri hemen size oluşmaz endişelenmeyin; oldukça sık sadece bir kez kitap neredeyse yazılı olup düşünürler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder