10 Nisan 2011 Pazar

Kolay Para Kazanma Yolları

Fikir, potansiyel yapma gerçek para olan bir site oluşturmak için de trafik iyi bir ses oluşturmak için güçlü olmak gibidir. Siz yapabilirsiniz

Google Adsense, bağlı linkler ve ödenen reklam gibi siteye olarak entegre elemanları - bazı durumlarda, hem de üyeliğin ücretli ve.

takip ikinci yol daha kolaydır - ama sizin açınızdan biraz daha fazla araştırma gerektirmektedir. Sıfırdan bir site oluşturma fikri değilse size hitap ama hala bu yöntemi denemek için bir olmalıdır kâr için web sitelerini satmak istiyorum. Hüner bir web sitesi olduğunu kimse için bakmaktır hangi trafik makul bir miktar oluyor inşa etti. Anahtar kelime araştırma bu konu alanları ve kalıcı popüler anahtar kelimeler ortaya çıkaracaktır online ve aradığınız gereken web siteleri bu tür - her zaman trafikte çekerek olacak bir şey.

Aslında sadece büyük bir alan adı almak edemez ve bir web sitesinde birkaç makale ve bağlı bağlantılar sopa ve para kazanmak için beklemek olduğunu. O zaman ve emek alır ve bu yüzden gerçekten iyi başarısız sonunda potansiyeline sahip web siteleri. Bunun çok daha birçok sahibi olarak site değil olgu.

Eğer kendi web sitesi için o sahibine makul bir teklif yapmak Yani, şansı sadece çok sitenin shot almak için mutluyuz olacağını iyi. Ve bunun sen ve oraya gerçekten amacıyla trafik ve potansiyel zaten var üzerine inşa etmek için onu geliştirmek şansı verir. Bir dolar ya da web sitenizden daha fazla her gün kazanıyorsanız - - bir kaç ay sonra hakkında o satış düşünebilirsiniz. Orada internet sitelerinin bir numarası ve başkalarına web saygısız ve yapıyoruz kar ve siz alıyorsanız trafiğine bağlı olarak için bölümler var forumları sadece bir sitede saygısız bir kaç bin dolara bir kaç yüz dolar arasında bir şey yapabiliriz.

Ve bir kez ve yaptık şüphesiz deneyimden çok şey öğrendim, o bir kasanın 'durulama ve tekrar!' Web sitelerinin sayısında herhangi bir sınırlama yoktur eğer web sitelerine ihtiyaç beri size ilk satışı yapmadan önce gitmek için birkaç aya ihtiyacı unutma ragmen, herhangi bir anda çevirebilirsiniz bunları çevirebilirsiniz önce gelişir. Bir kez sen bir veya daha fazla her hafta satış yapılmasını bekleyebilirsiniz rağmen yuvarlanan topu alın.

Ancak bir yaşam için bir 'pro Flipper' haline gelmeden önce, neden aşağıdaki kutuya bize bir yorum değil mi? Daha sonra yapmanız gereken tüm yuvarlak izcilik başlangıç sizin ilk flippable web sitesi!

1 yorum: